STRONA UŻYWA COOKIES!
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu.
Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies.
513
Belgijski krem speculoos lub inaczej 'masło ciasteczkowe' to słodki krem do smarowania z kruchych maślanych ciastek.
Speculoos to tradycyjne belgijskie ciasteczka - kruche, maślane, aromatyczne, z cynamonem cejlońskim i częściowo karmelizowanym cukrem - to właśnie z nich powstaje legendarny krem speculoos crunchy z kruchymi kawałkami herbatników.
Wysylka 24h - produkt w magazynie w Warszawie
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie sztuki!
Data dostępności:
Speculoos Crunchy Pasta Herbatnikowa z Belgii
Belgijski krem speculoos lub inaczej 'masło ciasteczkowe' to słodki krem do smarowania z kruchych maślanych ciastek.
Speculoos to tradycyjne belgijskie ciasteczka - kruche, maślane, aromatyczne, z cynamonem cejlońskim i częściowo karmelizowanym cukrem - to właśnie z nich powstaje legendarny krem speculoos crunchy z kruchymi kawałkami herbatników.
Wysylka 24h - produkt w magazynie w Warszawie
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Ten produkt nie jest już dostepny w sklepie Ciocia z Ameryki - jeśli chcesz kupić krem Speculoos odwiedź sklep Guiltfree.pl
Speculoos Original pasta à tartiner - Chleb do smarowania o smaku maślanych herbatników
Waga netto: 400g
Skład: Herbatniki speculoos 57% {mąka pszenna, cukier, olej, tłuszcz roślinny, syrop cukrowy, środek spulchniający: węglan sodu, mąka sojowa, sól, cynamon}, olej rzepakowy, cukier, emulgator, lecytyna, kwas cytrynowy.
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Alergeny: soja
Producent: wyrpodukowano w Belgii dla Lotus Bakeries België NV, Genstraat 52, B-9971 Lembeke, Belgium.
Dystrybutor w Polsce: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska 05 503, www.GuiltFree.pl
Brak komentarzy od klienta w tym momencie.