Producenci

Hershey's Chocolate Pudding Zobacz większe

Hershey's Creamy Vanilla Pudding - Waniliowu Budyń Hershey's

494

Budyń Waniliowy - W pięć minut przygotuj przepyszny budyń! Bez gotowania, bez kłopotu. Wspaniały deser, smakuje najlepiej w domu po pracy. Smacznego ! Polecamy też jako wypełnienie ciasta.

Wysylka 24h - produkt w magazynie w Warszawie

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

6,99 zł

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Hershey's Creamy Vanila Pudding

Waga netto: 100.8g

Sposób przyrządzenia:

KLASYCZNY PUDDING

  1. Zawartość pudełka wymieszaj w misce z 2 szklankami mleka
  2. Ubijaj ręcznie lub mikserem (na niskich obrotach) przez 2 minuty
  3. Przelej do salaterek, włóż do lodówki, deser będzie gotowy po 5 minutach (dla bardziej zwartej konystencji wyjmij z lodówki po 30 minutach)

Gotowy deser przechowywać w lodówce

Skład: Cukier, skrobia modyfikowana, fosforan disodowy, aromat sztuczny, zawiera 2% lub mniej: pirofosforan tetrasodowy, sól, lecytyna słonecznikowa, mono i diglicerydy, siarczan wapnia, olej bawełniany, barwnik: E102, substancja konserwująca: E319, regulator kwasowości: kwas cytrynowy,

Produkt odpowiedni dla wegetarian

Najlepiej spożyc przed: patrz bok pudełka

Wartości odżywcze na porcję (25g nieprzyrządzonego produktu): 90kcal, 0g tłuszcz, 0mg cholesterol, 540 mg sód, 23g węglowodany (w tym 18g cukry), 0g białka.

Producent: Jel Sert Company West Chicago, Illinois 60186 USA

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, 05-503 Wola Gołkowska ul. Płaczącej Wierzby 11, www.GuiltFree.pl

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

Hershey's Creamy Vanilla Pudding - Waniliowu Budyń Hershey's

Hershey's Creamy Vanilla Pudding - Waniliowu Budyń Hershey's

Budyń Waniliowy - W pięć minut przygotuj przepyszny budyń! Bez gotowania, bez kłopotu. Wspaniały deser, smakuje najlepiej w domu po pracy. Smacznego ! Polecamy też jako wypełnienie ciasta.

Wysylka 24h - produkt w magazynie w Warszawie

Napisz opinię

Zainteresują Cię także: